Perquè és tan important un vídeo a la teva pàgina Web?


Avui en dia, amb els avenços tecnològics, han pujat al núvol moltes empreses que volen fer-se un espai en les comunitats d’usuaris i a la xarxa.

Tots sabem que un dels avantatges d’Internet és el fàcil accés per part de tot aquell qui disposi d’ordinador (ara també d’Smartphones i Tablets) i connexió a la xarxa.

Per tant, moltes persones que volen trobar una empresa, ja sigui per a demanar pressupost, informarse, etc. accedeixen a Internet i cerquen pel seu nom o pactivitat professional.

Amb això volem dir que, si actualment disposes d’una pàgina web, és molt important que sàpigues transmetre de forma clara i breu tot allò en què estàs especialitzat. Així pots generar la confiança de l’usuari per a que busqui més a la teva web i acabi demanant pressupost a la teva empresa.

És una realitat que les persones tenen a l’abast pràcticament tota la informació que desitgen; per tant, si en una de les pàgines web que obren no troben allò que realment cerquen, la tanquen i marxen cap a una altra.

És per aquest motiu que hem de realizar una breu descripció de la nostra activitat per a que la persona que estigui obrint la nostra pàgina web vegi realment a què ens dediquem, allò que sabem i què podem aportar. Per a aquest cas hi ha eines amb les que podem definir la nostra feina i alhora captar l’atenció de l’usuari. Una d’aquestes eines i molt important és la realització d’un vídeo corporatiu, que ha de reflexar com treballem i alhora mostrar feines fetes. En definitiva, podem i hem de mostrar a l’usuari què som capaços de fer. I què millor que mostrar-ho amb un vídeo explicatiu, doncs com diu la dita “una imatge val més que mil paraules”.

Share

1 Trackbacks/Pingbacks

2 Comments

Leave a Comment