¿Qui Som?

INT Vídeo és una empresa especialitzada en el sector audiovisual del vídeo corporatiu, realizant vídeos professionals de tot tipus: vídeos d’esdeveniments, produccions de foto i vídeo, imatge corporativa, vídeo entrevistes, gravació de conferèncias i altres formats (videoclips, ficció,…).

Implementem la idea del vídeo com a audiovisual: la producció i filmació de vídeos es completa amb músiques fetes a mida, ajustades a les necessitats de cada client i lliures de drets, i es té màxima cura del so.

Oferim Quatre productes bàsics amb pressupostos estàdard, però podem adaptar-nos a qualsevol necessitat de vídeos professionals a preus molt competitius, realistes amb la situació actual de l’economia al nostre país.

Operem principalment a Barcelona i Madrid, però tenim equips de vídeo audiovisual (amb filmació de vídeo i gravació de so directe) repartits per tot el territori d’Espanya.

Estem especialitzats en el vídeo per a Internet, i entenem la gravació i edició de vídeos professionals com a part d’una estratègia de mitjans per a donar a conèixer cada projecte empresarial.

Ens desplacem si és necessari, és bàsic per a nosaltres conèixer els nostres clients i valorar bé les seves necessitats reals abans de començar a gravar